Bra bingobonus

 

När man spelar bingo online är det riktigt bra att ha lite koll på bingobonus. Även när det gäller detta finns det flera olika sidor på nätet som samlar och listar de bästa bonuserbjudandena som finns för tillfället. Där finns oftast även en direktlänk eller bonuskod för att du ska få en extra fördelaktig bonus som ny spelare på bingosajten. Men vad är en bingobonus egentligen? Visst finns det olika typer av bingobonus, hur fungerar dem? Här kommer svaren!

No deposit bonus på bingo

Något som är riktigt roligt med just bingosajter är att de ofta har något man kallar för gratis-bonus eller no deposit bonus. Det innebär att du som ny spelare får en bonus i form av pengar enbart för att du blir medlem där. Denna gratis-bonus ger alla nya spelare en bra chans att prova på bingosajten och se om den är något för dem. Man får helt enkelt provspela med riktiga pengar. Vilket innebär att man även kan vinna med hjälp av denna gratis-bonus. På det sättet kan man alltså spela gratis bingo. Visserligen är inte denna typ av bonus så stor men även 50 kronor räcker långt när det handlar om bingo. Det finns nämligen brickor som kostar så lite som en krona styck.

Insättningsbonus på bingosajt

Du kanske har hört talas om insättningsbonus på kasinosajter men det finns även på bingosajter. Det är en av de bättre bonusformerna och även en av de mest vanliga på spelsajter överhuvudtaget. När du sätter in egna pengar för första gången på en bingosajt så får du denna form av bonus. Så vad innebär den då? Jo lika mycket som du sätter in att spela för får du i bonus av bingosajten. Så om du sätter in 200 kronor så har du sedan 400 kronor att spela för på ditt konto. Dock finns det alltid ett tak för hur stor insättningsbonus man kan få så om det taket ligger på 1000 kronor innebär det att även om du sätter in 1200 kronor får du ”bara” 1000 kronor i bonus.

Omsättningskrav

För att bingosajten ska kunna vara säker på att du använder dina bonuspengar att spela för på sajten så finns det något som heter omsättningskrav. Det innebär att när man utnyttjat sin bonus så måste man omsätta den summan själv innan man kan ta ut pengar. Alltså måste du spela för samma summa pengar som du fick i bonus ett visst antal gånger innan du kan göra ett uttag. Vanligaste omsättningskravet ligger i snitt på 11 gånger men i regel är det så att ju högre bonus ju högre omsättningskrav.

Leave a Reply